Sport

Nogomet

Pranjić: Ove sezone želim 20 pogodaka

Pranjić: Ove sezone želim 20 pogodaka

Osam pogodaka iz sedam susreta

Iako je s Heerenveenom u Rotterdamu izborio remi protiv uvijek opasnog Feyenoorda, hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić priznao je da je na kraju ostao razočaran samo jednim osvojenim bodom.

Naime, Heerenveen je imao 2:0 prednost, no u 90. minuti je na 2:2 izjednačio Michael Mols. Pranjića je rastužio takav konačni rasplet jer je, kaže, Feyenoord uglavnom bio nemoćan, a i uvjeren je da je taj drugi gol postignut iz zaleđa.

"Na svom terenu igramo prilično sigurno. Međutim, ako želimo postati prvaci Nizozemske, morat ćemo popraviti igre na strani", istaknuo je negdašnji član Dinama u intervjuu za nizozemsku televiziju, otkrivši potom u čemu vidi problem:

"Volimo igrati atraktivan i otvoren nogomet. Volimo se nadigravati. Upravo zato i postižemo puno pogodaka, no takva igra ima i mana. Protivniku dajemo previše prigoda i na tome ćemo morati poraditi",
dodao je.

Jasno, ponosan je na činjenicu što je u ovom trenutku treći najučinkovitiji strijelac prvenstva s osam pogodaka iz sedam utakmica:

"Ovo je zasad moja najbolja sezona te se nadam da ću tako i nastaviti. Želja mi je postići 20 golova do kraja natjecanja."


Reci što misliš!