Sport

Nogomet

Ranieri: Mourinho trči za novcima

Ranieri: Mourinho trči za novcima

Sijedi gospodin

Claudio Ranieri, trener Juventusa, vrlo često je nazivan i jednim od najvećih gospodina u svijetu nogometa. Tako se sjedokosi 57-ogodišnji Rimljanin mirno ponio u komentarima Josea Mourinha.

Ovog vikenda će Inter i Juventus odigrati derbi utakmicu talijanskog nogometnog prvenstva, ali Ranieri nije dizao tenzije, kao što to u svakom trenutku voli napraviti ekstravagantni Portugalac.

- Ja radim svoj posao najbolje što znam i sve godine koje sam proveo u nogometu mi daju za pravo reći da to dobro radim. Ne želim se uspoređivati s Mourinhom, niti s bilo kim drugim. Ali, ako tražite moje mišljenje onda mislim da nemam ništa zajedničko s Mourinhom - rekao je Ranieri i nastavio:

- Znam da su mnogi igrači koji su radili pod Mourinhom bili zadovoljni njime i to je nešto što se mora cijeniti. No, za moj ukus Mourinho previše traži skandale sa strane. To, recimo, nije moj stil.

Ranieri je odgovorio na pitanje je li ljubomoran na Mourinha zbog toga što je Portugalac u Chelseaju ostvario veće uspjehe od njega.

- Niti govora. Kao prvo klub u moje vrijeme nije potrošio novce kao u eri Mourinha. Zapravo, nismo potrošili gotovo ništa, a bili smo četvrti. Da, postoji još jedna različitost. Imam dojam da Mourinho trči za novcima, a ja zbog toga nisam u ovom poslu.


Reci što misliš!