Sport

Košarkaški klub Zadar

Osvojite ulaznice za utakmicu Zadar - Chorale Roanne

Osvojite ulaznice za utakmicu Zadar - Chorale Roanne

Košarkaši Zadra nastavljaju natjecanje u EuroCupu. U 4. kolu u sportskoj dvorani "Krešimir Ćosić", SC Višnjik u utorak 16. prosinca s početkom u 19 sati gostuje francuska momčad Chorale Roanne.

Prošlog utorka košarkaši Zadra upravo su u Roanneu odličnom igrom i visokom pobjedom prekinuli neugodni niz od pet gostujućih poraza i kao jedina momčad skupine A EuroCupa s gostujućom pobjedom nametnuli se kao ozbiljan kandidat za ulazak u drugi krug natjecanja.

Zadru su plasman u drugi krug potrebne još dvije pobjede u dosad nepobjedivoj dvorani Krešimira Ćosića, dok se gosti iz Francuske moraju vaditi za prošlotjedni poraz ukoliko žele ostati u krugu kandidata za drugi krug.

Tko će biti bolji u međusobnom srazu u subotu 16. prosinca, iz prve ruke imati će prigodu saznati i četvero čitatelja ezadar.hr portala koji će uz ponuđen točan odgovor na nagradno pitanje imati i malo sreće prigodom izvlačenja.

Nagradno pitanje:

Koji igrač Zadra je bio najefikasniji (postigao najviše koševa) u prošlotjednoj pobjedi nad Chorale Roanneom?

1. Todor Gečevski

2. Rok Stipčević

Vaše odgovore ostavite zajedno s osobnim podacima u formularu nagradne igre i uz malo sreće možete osvojiti ulaznicu.

Izvlačenje nagradne igre održati će se u utorak 16. prosinca u 11 sati, a dobitnici će biti obavješeni najkasnije do 12 sati u rubrici Sport na portalu ezadar.hr.

Ulaznice će se moći preuzeti u prostorijama zadarskog internetskog portala ezadar.hr na adresi Jurja Barakovića 7. (prvi kat, iznad Foto Vjeke) u utorak 16. prosinca od 12 do 15 sati.

Puno sreće žele vam:

     i    


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.