Sport

Košarkaški klub Zadar

Osvojite ulaznice za utakmicu Zadar - Benetton Basket

Osvojite ulaznice za utakmicu Zadar - Benetton Basket

Pobjeda za nastavak europskih ambicija

Košarkaši Zadra nastavljaju svoj europski put. Nakon poraza u Ankari od Turk Telekoma proteklog utorka rezultatom 89-82, u Zadar dolazi momčad Benetton Basket iz Trevisa koja je 1. kolu na domaćem terenu tijesno pobijedila Uniks iz Kazana, momčad hrvatskih reprezentativaca Marka Popovića i Krešimira Lončara.

Kako bi ostali u konkurenciji za prolaz na završnicu EuroCupa u Torino u travnju, košarkaši  Zadra moraju pobjeđivati u Krešinom domu i nastojati da pobjede budu izražene što većom razlikom, kako bi u eventualnim krugovima imali prednost.

Tko će biti bolji u srazu dvaju klubova u utorak 3. veljače, iz prve ruke imati će prigodu saznati i četvero čitatelja ezadar.hr portala koji će uz ponuđen točan odgovor na nagradno pitanje morati imati i malo sreće prigodom izvlačenja.

Nagradno pitanje:

Koji hrvatski reprezentativac igra u momčadi Benetton Basket ove sezone?

Vaše točne odgovore ostavite zajedno s osobnim podacima u formularu nagradne igre u dnu stranice i uz malo sreće možete osvojiti ulaznicu.

Izvlačenje nagradne igre održati će se u utorak 3. veljače u 11 sati, a dobitnici će biti obavješteni najkasnije do 12 sati u rubrici Sport na portalu ezadar.hr.

Ulaznice će se moći preuzeti u prostorijama zadarskog internetskog portala ezadar.hr na adresi Jurja Barakovića 7. (prvi kat, iznad Foto Vjeke) u utorak 3. veljače od 12 do 15 sati.

Puno sreće žele vam:

     i           


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.