Sport

Košarkaški klub Zadar

Osvojite ulaznice za utakmicu Zadar - Turk Telekom

Osvojite ulaznice za utakmicu Zadar - Turk Telekom

Bliži se ožujak,  a košarkaši Zadra još su uvijek u  igri u oba natjecanja u kojem love euroligaške bodove: u NLB ligi te u EuroCupu.

U petak 28. veljače košarkaši Zadra pojačani Desmonom Farmerom, Vladimerom Boisom, Markom Carem i Pavlom Marčinkovićem igraju prvi od preostala četiri biti ili ne biti susreta u NLB ligi, a u utorak 3. ožujka u Krešinom domu dočekuju truski Turk Telekom, gdeje bi pobjedom osigurali nastup na završnici EuroCupa u Torinu početkom travnja.

Pobjedom nad skupim Unicsom u Kazanu Zadrani su potpuno preokrenuli sumornu situaciju koja se nad klubom i njegovim ambicijama nadvila nakon posljednjih događanja, koji su kulminirali odlaskom trenera Pleslića i suspenziojm Dejana Ivanova.

Zadru treba pobjeda kako bi počeli pakirati kufere za Torino, a Turk Telekom traži iznenađenje i šansu da ostane u igri do posljednjeg kola.

Tko će biti bolji u srazu dvaju klubova u utorak 3. ožujka, iz prve ruke imati će prigodu saznati i četvero čitatelja ezadar.hr portala koji će uz ponuđen točan odgovor na nagradno pitanje morati imati i malo sreće prigodom izvlačenja.

Nagradno pitanje:

Jedna je momčad iz skupine "J" EuroCupa već osigurala plasman na Final eight turniru u Torinu. Koja je to momčad?

Vaše točne odgovore ostavite zajedno s osobnim podacima u formularu nagradne igre u dnu stranice i uz malo sreće možete osvojiti ulaznicu.

Izvlačenje nagradne igre održati će se u utorak 3. ožujka u 11 sati, a dobitnici će biti obaviješteni najkasnije do 12 sati u rubrici Sport na portalu ezadar.hr.

Ulaznice će se moći preuzeti u prostorijama zadarskog internetskog portala ezadar.hr na adresi Jurja Barakovića 7. (prvi kat, iznad Foto Vjeke) u utorak 3. ožujka od 12 do 15 sati.

Puno sreće žele vam:

       i            


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.