Sport

Košarka, EuroCup

Sagadin: Pokušat ćemo uzvratiti Benettonu za poraz u Zadru

Sagadin: Pokušat ćemo uzvratiti Benettonu za poraz u Zadru

Zadrani u Treviso putuju bez Macure i Boise

Zadnjim šestim kolom sutra se nastavlja natjecanje u Eurokupu košarkaša a igrači Zadra u susretu drugog kruga skupine "J" očekuje gostovanje u Trevisu kod vodećeg Benettona.

I jedni i drugi već su osigurali nastup među osam klubova koji će od 2. - 5. travnja na završnici u Torinu odlučivati o ovogodišnjem pobjedniku Eurokupa i sudioniko Eurolige u sezoni 2009/10.

Ono što se još ne zna u ovoj skupini je to koji će od ova dva sastava igranje po skupinama okončati na prvom mjestu. U slučaju pobjede veće od osam koševa Zadar će biti prvi a Benetton drugi. Zadrani u Torinu žele stići do pobjede.

- Da tako ne mislimo, ne bi trebali niti odlaziti na ovo gostovanje. Mi u Treviso ne odlazimo s unaprijed izvješenom bijelom zastavom i vjerujte, znat ćemo uzeti sve što nam naš domaćin eventualno ponudi.

Da su bar Boisa i Macura s nama

Benetton je poznat kao momčad koja posebno dobro igra na svom parketu i rijetko tamo prepušta bodove drugim momčadima. Unatoč tome Sagadin vjeruje u svoj u momčad ali za nečim ipak žali.

- Bilo bi lijepo da su s nama Boisa i Macura. Prvi ne smije igrati u Eurokopu za nas dok je Macura ozlijeđen. S njima dvojicom u sastavu puno lakše bi se suprostavili Benettonu, točnije puno više igrača bi mogao rotirati.

Ovako, više ćemo svoju igru morati bazirati na našim niskim igračima koji će morati preuzeti puno više odgovornosti. Unatoč svemu mi idemo u Treviso po pobjedu, idemo im pokušati uzvratiti za poraz iz Zadra i vidjet ćemo hoćemo li u tome na kraju i uspjeti, završio je Sagadin.

Susret između Benetonna iz Zadra igra se u utorak 10. ožujka s početkom u 20 sati dok se prije njih u drugoj utakmici ove skupine u Ankari u 17 sati i 30 minuta sastaju Turk Telekom i Unics iz Kazana.


Reci što misliš!