Sport

Nogomet, Premiership

Redknapp: Neću se ljutiti na Hodgsona ako izvede oslabljen sastav

Redknapp: Neću se ljutiti na Hodgsona ako izvede oslabljen sastav

Dogodine u Ligi Prvaka

Menadžer nogometaša Tottenhama Harry Redknapp pun je razumijevanja za mogućnost da će u dvoboju između Arsenala i Fulhama, gradskih rivala Spursa, gosti istrčati u znatno oslabljenom sastavu.

Teoretski, Tottenham je itekako zainteresiran za tu utakmicu, jer bi uz eventualnu pobjedu Fulhama, te uz vlastiti uspjeh protiv već otpisanog Burnleyja u posljednjem, 38. kolu Premiershipa, preskočio Arsenal na trećem mjestu na ljestvici, te se tako izravno plasirao u Ligu prvaka. U slučjau bilo kojeg drugog i vjerojatnijeg scenarija, ''Crottenham'' (Modrić, Kranjčar, Ćorluka) će biti četvrti, te će Ligu prvaka pokušati izboriti kroz kvalifikacije.

Međutim, Harry Redknapp ne živi u iluzijama da bi Fulham, kojeg u srijedu, 12. svibnja očekuje finale Europa lige protiv Atletica u Hamburgu, mogao uzeti tri boda Arsenalu na Emiratesu. Menadžer Fulhama Roy Hodgson zasigurno će na Emiratesu izvesti oslabljen sastav i čuvati udarne igrače za dvoboj protiv Atletica, odnosno najvažniju utakmicu u dugotrajnoj povijesti kluba iz zapadnog Londona.

Najbolji napadač Fulhama Bobby Zamora i krilni igrač Damian Duff, ionako su ozlijeđeni. Sigurno neće igrati protiv Arsenala, kako bi se oporavili za dvoboj u Hamburgu, a za pretpostaviti je da će Hodgson odmarati još pokojeg važnog igrača.

- Ne mogu zamisliti pobjedu Fulhama protiv Arsenala, ako ćemo iskreno. Roy Hodgson ima svoje prioritete koji su shvatljivi i razumljivi. Čeka ga utakmica karijere, kao i njegovu momčad, finale Europa lige. To je veliko ostvarenje za Fulham, a Hodgson mora napraviti najbolje stvari u interesu kluba - kaže tolerantni Redknapp.

Reci što misliš!