Sport

Nogomet

Mourinho: Inter ili Real, treće solucije nema

Mourinho: Inter ili Real, treće solucije nema

- Jedine opcije za sljedeću sezonu su Inter i Real - izjavio je u srijedu Interov trener Jose Mourinho u intervjuu za madridski sportski dnevnik Marcu.

Direktan je to Mourinhov odgovor na pitanje hoće li krajem sezone napustiti Milano.

- Natjerati me da napustim klub nakon dvije godine nevjerojatnog rada može samo madridski Real. Dođem li ovdje učinit ću to mirne savjesti znajući da sam u Interu napravio neke promjene - dodao je Portugalac koji s "nerazzurrima" ima priliku osvojiti tri naslova ove sezone.

Naime, 22. lipnja na Santiago Bernabeuu finale Lige prvaka igrat će Inter i Bayern, a u slučaju pobjede Inter će zaokružiti sezonu u kojoj su osvojili talijansko nogometno prvenstvo, kao i tamošnji Kup.

- Ne znam hoću li već u sljedećoj sezoni voditi Realove nogometaše, znam samo da, ukoliko ste veliki nogometaš ili trener, ne raditi u Madridu znači imati rupu u karijeri. Želim voditi Real, u to nema nikakve sumnje. Hoće li to tako i biti već sljedeće sezone, to ne mogu reći - dodao je.

Izglednim se čini da nakon sezone u kojoj je potrošen silan novac, a u kojoj nije osvojen niti jedan naslov, klupu "kraljeva" napušta Manuel Pellegrini. Sve je izglednije - u Mourinhovu korist.

Reci što misliš!