Sport

Nogomet, Primera

Real pokušao vratiti Mourinha, Portugalac odbio

Real pokušao vratiti Mourinha, Portugalac odbio

Real Madrid je pokušao uvjeriti Josea Mourinha na povratak u klub iz kojeg je sadašnji trener Chelseaja otišao prije dvije godine, informacija je koju je objavio poznati španjolski novinar Guillem Balague.

Portugalski stručnjak je na popisu trenera koje bi kraljevski klub rado vidio kao nasljednika Carla Ancelottija. Trener koji je prošle sezone Realu donio La Decimu, deseti europski naslov, ove sezone propustio je Madriđane dovesti do trofeja u Ligi prvaka, Primeri i Kupu kralja, pa mu klub već otvoreno traži zamjenu.

Mourinho je bio jedan od kandidata koji dolaze u obzir za Realovu klubu, uz Julena Lopeteguia, Španjolca na klupi Porta, Rafaela Beniteza iz Napolija i Jürgena Kloppa koji na kraju sezone odlazi iz Borussije.

No, Mourinho, koji se u tri sezone u Realu nije baš naosvajao trofeja (prvenstvo, kup i superkup), barem ne onoliko koliko se očekivalo, uspješno se vratio u Chelsea i ove sezone s Londončanima osvojio treći naslov engleskog prvaka. Dva već ima iz svog prvog mandata na klupi bluesa 2005. i 2006. godine. Mourinho je nedavno izjavio kako bi "ostatak života želio provesti u Chelseaju".

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.