Sport

Tenis, Wimbledon

Wimbledon: Zvijezde zapanjene mečom Isnera i Mahuta

Wimbledon: Zvijezde zapanjene mečom Isnera i Mahuta

Nestvarno

Epski dvoboj Amerikanca Johna Isnera i Francuza Nicolasa Mahuta u 1. kolu Wimbledona koji se protegnuo na dva dana, a koji je prekinut u srijedu zbog mraka pri rezultatu 6-4, 3-6, 6-7(7), 7-6(3), 59-59, ispunio je naslovnice svjetskih medija.

Drama koja se odvijala na terenu broj 18, a koja nakon nepunih deset sati još uvijek nije iznjedrila pobjednika, zasjenila je i zadivila najveće vimbldonske zvijezde poput Rogera Federera, Andyja Roddicka i Venus Williams.

- To je dulje od maratona. Mislim da se ja ne bih ustajala da sam u gledalištu, jer bih ostala bez mjesta – komentirala je Venus Williams.

"Nestvarno", napisao je Roddick putem Twittera, dok je Federer meč opisao riječima:

- Apsolutno nevjerojatno. Ovo prelazi granice svega što sam dosad vidio i što sam mogao ikad zamisliti. Ne znam u kakvom će stanju njihova tijela biti sljedeći dan, sljedeći tjedan, sljedeći mjesec. Ovo je nevjerojatan tenis.

- Čudim se što ti dečki uopće stoje. Možete otpisati da bilo koji od njih dvojice ima šansu otići daleko na turniru, ali će njihova imena biti zauvijek zapisana u povijesnim knjigama – rekao je bivši trostruki vimbldonski pobjednik, danas stručni sukomentator BBC-a John McEnroe.


Reci što misliš!