Sport

Košarka, ACB Liga

Davor Kus potpisao za Fuenlabradu

Davor Kus potpisao za Fuenlabradu

Vijest da Davor Kus neće više igrati za Benetton munjevito je zamijenjena novom. Hrvatski 32-godišnji reprezentativac postao je novi član Fuenlabrade

Davor Kus će Italiju zamijeniti Španjolskom, a u četvrtak potpisao je jednogodišnji ugovor sa standardnim članom ACB lige Fuenlabradom iz Madrida.

Kus će pojačati momčad koja je s dvije pobjede krenula u novo prvenstvo, a doći će u klub u kojem je prije nekoliko sezona igrao njegov kolega iz reprezentacije Marko Tomas.

Kus je igrač čija je prirodna pozicija beka šutera, ali koji vrlo dobro može igrati organizatora igre. Odlično igra pick and roll, dobar je strijelac no zna i asistirati. Takav igrač koji zna s loptom donijet će nam više opcija u igri”, zadovoljan je bio sportski direktor kluba Ferran Lopez.

Kus će nositi narančasti dres s brojem 5, a Fuenlabrada će mu biti treći inozemni klub nakon AEK-a, Unicaje i Benetona. Najveći dio karijere proveo u Rijeci i Ciboni. Debi bi mogao imati već u nedjelju kada Fuenlabrada dočekuje jednog od njegovih bivših klubova Unicaju.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.