Sport

Nogomet, Premiership

Torres opet u sastavu Liverpoola

Torres opet u sastavu Liverpoola

Liverpoolov španjolski napadač i reprezentativac Fernando Torres propustio je prvenstvenu utakmicu u ponedjeljak protiv Aston Ville zbog rođenja djeteta, ali će zaigrati u subotu u gostima kod Newcastlea.

''Redsi'' su u ponedjeljak u 16. kolu bez Torresa svladali Aston Villu s 3-0. ''El Nino'' je propustio utakmicu jer mu se istog dana rodio sin, njegovo drugo dijete, ali se vratio u momčad i u subotu bi trebao predvoditi napad Liverpoola.

Gosti su još uvijek bez Stevena Gerrarda (zadnja loža) i Daniela Aggera (list), koji bi se trebali vratiti u sastav sljedećeg tjedna, a duže vrijeme u momčadi neće biti Jamieja Carraghera (rame).

Newcastleov kapetan Kevin Nolan vraća se u konkurenciju za sastav nakon ozljede gležnja. Svrakama nedostaju Ben Arfa (slomljena noga), Gosling (koljeno) i Taylor (gležanj).

Valja istaknuti da je momčad Liverpoola bila uvjerljiva protiv Newcastlea u prethodne četiri prvenstvene utakmice. Liverpool je u sezoni 2007/08 slavio dva puta po 3-0, kod kuće i u gostima, a sezonu nakon toga je Liverpool tukao Newcastlea čak sa 5-1 na St. James Parku, u prosincu 2008. godine, te nakon toga opet s 3-0 na Anfieldu. Prošle sezone nisu igrali, jer je Newcastle igrao u Championshipu.

Podsjećamo da je Newcastle proteklih dana smijenio menadžera Chrisa Hughtona zbog loših rezultata (samo dva boda u pet utakmica), a na njegovo mjesto je doveo Alana Pardewa, koji će debitirati baš protiv Liverpoola.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.