Sport

Nogomet, Serie A

Allegri: Od Cassana očekujem još mnogo toga

Allegri: Od Cassana očekujem još mnogo toga

U četvrtak se nastavilo nogometno prvenstvo u Italiji, a Milan je krenuo od tamo gdje je i stao. Pobjednički je okrunio gostovanje na Sardiniji od Cagliarija i pobijedio 1-0.

No, teškom mukom su izborena nova tri boda momčadi koja je i dalje na vrhu ljestvice Serije A. Odlučujući pogodak je postignut u 85. minuti, a dao ga je nogometaš iz Sierra Leonea, 20-godišnji Rodney Strasser. Bio je to njegov treći nastup ove sezone u Seriji A, ali što je još važnije za Milan i prvi pogodak.

- Drago mi je zbog njega, ali to je i dokaz da se dobro radi s mladim igračima u Milanu - rekao je trener Massimiliano Allegri.

Bilo je zanimljivo vidjeti kako će se u novom okruženju snaći siječanjsko pojačanje Antonio Cassano, koji je u Milan došao iz Sampdorije. U 75. minuti je Cassano ušao u igru, te je deset minuta kasnije asistirao Strasseru nakon lijepe akcije s Robinhom.

- On još nije u pravom pogonu, kao i što je činjenica da se mora priviknuti na novi klub. Od Cassana stvarno očekujem mnogo toga u ovoj sezoni, zato smo ga i doveli. Može igrati i u Ligi prvaka, te će imati mnogo prilike pokazati da je majstor - dodao je Allegri.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.