Sport

Australian Open

Almagro: Iskoristio sam svoje adute protiv Ljubičića

Almagro: Iskoristio sam svoje adute protiv Ljubičića

Španjolski tenisač Nicolas Almagro bio je razumljivo vrlo zadovoljan razinom igre koju je demonstrirao u pobjedi na Ivanom Ljubičićem u 3. kolu Australian Opena.

Almagro je svladao Ljubičića sa 6-4, 7-6(8), 6-3, te upisao drugu pobjedu u petom međusobnom ogledu s 31-godišnjim hrvatskim tenisačem. Prijelomni trenuci meča zbili su se u tie-breaku drugog seta, u kojem je Ljubičić imao tri set-lopte, a dvije na svom servisu, ali niti jednu od njih nije uspio iskoristiti.

- Odigrao sam kompletno dobar meč od prvog do zadnjeg poena. Znao sam da će biti teško. Iskoristio sam svoje adute na najbolji mogući način. Silno sam želio pobjedu i vjerovao u nju tijekom cijelog dvoboja, to je bio ključ. Niti eventualni gubitak tie-breaka ne bi me previše uzdrmao, jer bi mi opet ostalo dovoljno prostora i vremena za ostvarenje cilja. Radio sam dobre stvari na terenu i znam da bih opet dobio šansu - komentirao je 25-godišnji Almagro, 14. tenisač svijeta, kojeg u osmini finala čega treći nositelj i pobjednik u Melbourne Parku 2008. godine, Srbin Novak Đoković.

- Došao sam napraviti velike stvari u Melbourneu. Naravno da će biti komplicirano s Đokovićam, ali ja sam u dobroj formi - optimist je Almagro.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.