Sport

Nogometni mercato

Real demantirao interes za Fabregasa

Real demantirao interes za Fabregasa

Iz redova Real Madrida demantirali su medijske napise koji ih dovode u kontekst s potencijalnom kupnjom španjolskog nogometnog reprezentativca u redovima Arsenala Cescom Fabregasom (23).

Marca je nedavno lansirala informaciju da je Real navodno na ljeto spreman ponuditi do 60 milijuna eura i Karima Benzemu za kupnju Fabregasa, no sve je opovrgnuo sportski direktor madridskog kluba Jorge Valdano.

- Nikada nismo poslali službenu ponudu za Fabregasa niti smo razgovarali s Arsenalom. Imamo dobar odnos s Arsenalom i ne želimo nesporazume - objasnio je Valdano u razgovoru za Canal+.

Komentirao je potom i situaciju s produljenjem ugovora portugalskog braniča Pepea (27), koja se također posljednje vrijeme često medijski spominje.

- On je već pokazao da je sjajan igrač. Napredujemo u pregovorima i nadam se da ćemo postići rješenje. Prošle smo sezone bili u sličnoj situaciji s Higuainom i na kraju smo sve riješili. Pepe je važan igrač naše momčadi i zato ga želimo zadržati - dodao je Valdano o igraču čiji ugovor istječe na ljeto 2012. godine.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.