Sport

Nogomet, Serie A

Buffon: Ne smijemo dopustiti smjenu Delnerija

Buffon: Ne smijemo dopustiti smjenu Delnerija

Nogometaši torinskog Juventusa proživljavaju drugu zaredom tešku sezonu u kojoj skupljaju poraze i kritike. Unatoč svemu tome trener Luigi Delneri i dalje stoji relativno čvrsto na svojoj dužnosti.

U posljednjem kolu Serije A je Juventus poražen na svom travnjaku od Bologne 2-0 što im je već treći domaći poraz u nastavku sezone. U Torinu su prije Bologne slavili nogometaši Parme i Udinesea. Isto tako, nakon pobjede u derbiju protiv Intera su igrači Juventusa upisali dva istovjetna 2-0 poraza od Leccea i Bologne.

Pogled na ljestvicu ne može zadovoljiti baš niti jednog navijača Juventusa, jer su njihovi miljenici tek na sedmom mjestu i sve im vidljivije bježi od dohvata ruke jedna od pozicija koja vodi iduće sezone u europska natjecanja. Unatoč tome, vratar Gianluigi Buffon, jedan od najiskusnijih i ponajveća zvijezda kluba, nikako ne želi da se dogodi jedna stvar.

- Ne smijemo nikako dopustiti da dođe do smjene trenera. Delneri mora ostati s nama do kraja sezone. Uprava mu i dalje vjeruje, a vjeruju mu i igrači. Uostalom, svi smo ovdje u službi kluba, nitko ne igra niti za Delnerija, niti protiv njega. Imamo plan, držimo ga se i to što smo mnogo puta skrenuli s puta ne znači da i dalje ne nastojimo najbolje. Zbog toga ne bi bile dobre promjene u ovom trenutku. Moramo ostati na okupu i raditi dalje. Još uvijek možemo izvući nešto dobro iz ove sezone - rekao je ponajbolji svjetski vratar već dugi niz godina.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.