Sport

Dižite se Zadrani!

Dižite se Zadrani: Tornado u petak organizira bakljadu na Muraju

Dižite se Zadrani: Tornado u petak organizira bakljadu na Muraju

Akcija pod nazivom "Dižite se Zadrani", koju organizira Udruga navijača Tornado Zadar, u petak će se u večernjim satima sprovesti u djelo na zadarskim bedemima.

Tornado će tako u petak u 20:00 sati organizirati bakljadu na potezu od Muzeja antičkog stakla pa sve do zgrade Arsenala, a nakon bakljade najavljuju i navijački karusel po cijelom gradu.

Akcija "Dižite se Zadrani" organizira se dan uoči dviju vrlo važnih utakmica koje očekuju dva najpopularnija sportska kolektiva u Zadru. Naime, u subotu u 15:00 sati nogometaši Zadra dočekuju splitskog Hajduka, koji je nedavno veličanstveno proslavio stotu obljetnicu od osnutka, a nakon nogometnih uzbuđenja slijede i ona košarkaška. 

Tako će košarkaši Zadra u jeku borbe za ostanak u NLB ligi ugostiti svog najvećeg rivala, zagrebačku Cibonu, u Krešinoj dvorani u 19:00 sati. Iz Tornada su najavili kako će zadarski košarkaši imati bučnu podršku s tribina, u čemu će im pomoći i dio splitske Torcide, koja će taj dan pohoditi već spomenutu utakmicu na Stanovima, potvrdio nam je u telefonskom razgovoru Boris Marin.

U svakom slučaju, u petak i subotu nas očekuju pravi sportsko-navijački spektakli.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.