Sport

Hrvatska rukometna reprezentacija

HRS danas o Babićevoj sudbini

HRS danas o Babićevoj sudbini
Goran Stanzl/PIXSELL

Čelni ljudi hrvatskog rukometa danas će odrediti sudbinu izbornika Željka Babića i njegovog stručnog stožera

Iako je nekakav minimalni cilj ulaskom u četvrtfinale Svjetskog prvenstva ispunjen ono što je navelo predsjednika saveza Tomislava Grahovca da sazove sjednicu Upravnog odbora HRS-a je nevjerojatan poraz u borbi za broncu protiv Slovenije kada su Kauboji prokockali veliku prednost od čak 8 pogodaka razlike.

"Nakon razgovora sa svim članovima Upravnog odbora sazvao sam sjednicu za utorak u 14 sati sa jednom točkom: odlučivanje o povjerenju izborniku, koordinatoru i stručnom stožeru", rekao je Grahovac nakon poraza od Slovenije. Reprezentativci pak podržavaju Babića.

"Ja mu dajem punu podršku. Mislim da je ovo bio jako dobar rezultat i da je, kažem, falilo samo malo sportske sreće. Da je ušao taj penal mi ne bi sada govorili o ovome", rekao je Horvat.

"Što se tiče naše ekipe mi bismo to htjeli, mi smo imali sastanke jučer i tako pričali smo o svemu i, što senas tiče sve je u redu. Svjesni smo toga da je to jedan proces, znači teško je sada očekivati da bilo tko da dođe ili ode da se prekonoći može nešto napraviti", smatra Mamić.


Reci što misliš!