Sport

KK Zadar

Skupština KK "Zadar" ponovno bez kvoruma

Skupština KK

Skupština kluba broji čak 38 članova

Dugo očekivana i danima najavljivana izvanredna Skupština KK "Zadar" ni večeras se nije održala. Razlog je, kao i prošlog ponedjeljka, nedostatak kvoruma.

Naime, u Jazinama se okupilo tek 15 od minimalno 20 skupštinara, koliko je potrebno za donošenje pravovaljanih odluka.

- Izgleda da ćemo se morati voditi za onom starom narodnom poslovicom "treća-sreća", s obzirom da se zbog nedostatka kvoruma nisu održale već dvije sjednice Skupštine. Nova je zakazana za ponedjeljak 11. travnja u 20:00 sati - kratko je kazao Edvin Šimunov, predsjednik kluba, o čijoj se sudbini također večeras trebalo raspravljati s obzirom da je svoj predsjednički mandat stavio na raspolaganje Skupštini.

U klupskom statutu postoji i opcija po kojoj nije potrebna natpolovična većina prisutnih skupštinara (njih 20) da bi se Skupština održala, i ona će se u ponedjeljak iskoristiti bude li potrebno.

- Ukoliko sačekamo sat vremena od zakazanog početka Skupštine, a natpolovična većina se ne okupi, ona se može održati sa jednom trećinom članova. Stoga mogu potvrditi da će se Skupština u ponedjeljak održati na ovaj ili onaj način - odlučno će Šimunov.

Podsjetimo, Skupština kluba broji čak 38 članova i gotovo je nemoguće očekivati kako se oni u bilo kojem trenutku mogu okupiti u punom broju.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.