Sport

Košarka, A1 Liga za prvaka

Grdović: "Cedevita je favorit, ali u Zagreb ne idemo na izlet"

Grdović:

Igrači Cedevite za sada još ne znaju za poraz u Ligi za prvaka

Šesto kolo košarkaške A-1 lige za prvaka donosi u utorak u Podsusedu ogled između vodeće momčadi natjecanja Cedevite i Zadra, koji se s učinkom od četiri pobjede i jednim porazom nalazi na trećem mjestu.

Igrači Cedevite za sada još ne znaju za poraz, u posljednjem kolu u derbiju su porazili momčad Zagreba dok se Zadar u susretu gradskih rivala lako obračunao s Borik Puntamikom.

Trener Zadra, Josip Pino Grdović: „Momčad Cedevite je uz Zagreb favorit ovog prvenstva. Riječ o odličnom sastavu koji ima najbolje strance i ponajbolje hrvatske igrače te su u svakom slučaju i u ovom našem susretu favoriti. Mi se pripremamo za taj ogled, idemo odigrati jednu hrabru, mušku utakmicu i sigurno im ne mislimo tek tako prepustiti bodove i pobjedu".

Kao i trener Grdović momčad Cedevite jako respektira i igrač momčadi s Višnjika, Mirza Ahmetbašić ali vjeruje u novu dobru partiju sebe i svojih suigrača.

O Cedeviti najbolje govore njihovi rezultati ove sezone, stvarno su dobro posloženi na svim pozicijama ali imat ćemo i mi u tom susretu sigurno svoju šansu. Na nama je da ju kad se ukaže pokušamo iskoristiti. Recept je, čvrsto, agresivno odigrati u obrani i vjerovati da će nam se onda otvoriti i u napadu".


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.