Sport

Nogomet, Premiership

Rooney: Sada žalim što sam tražio odlazak

Rooney: Sada žalim što sam tražio odlazak

"Roogrets... I've had a few" naslov je teksta u The Sunu koji donosi pokajanje najboljeg nogometaša Manchester Uniteda Waynea Rooneyja zbog prošloljetnog zahtjeva za odlaskom iz kluba.

- Pogriješio sam. Kad sada pogledam unatrag, ne mogu niti pojmiti koliko sam bio u krivu. Spreman sam to priznati koliko god puta trebao. Ispričao sam se navijačima zbog toga i cijelo im se vrijeme pokušavam ponovno dokazati. Čini mi se da sada i uspijevam - rekao je 25-godišnji napadač engleske reprezentacije, koji je ljetos potpisao novi ugovor tek nakon što mu je menadžer Alex Ferguson značajno povisio plaću.

Inzistirao je dotad na odlasku jer je procijenio da United nema kvalitetu za premierligaški i europski naslov; sada je ista ta momčad jednom rukom na trofeju namijenjenom engleskom prvaku, a drugom u finalu Lige prvaka.

- Oduševljen sam vlastitom formom u ovom trenutku i vrlo zahvalan navijačima koji me podržavaju. Nadam se da sam im sada vratio za prošloljetno razočaranje. Osjećam se oslobođeno zato jer sam na kraju ostao. Očito ćemo imati fantastičnu završnicu sezone.

- Sada sam daleko sretniji sa svojim životom i sa svojim nogometom no što sam bio ljetos - konstatirao je Rooney.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.