Sport

Nogomet, HNL

Lokomotiva i Karlovac podijelili bodove

Lokomotiva i Karlovac podijelili bodove

Izrazito siromašan nogomet bez golova obilježio je susret Lokomotive i Karlovca na Maksimiru u prvoj utakmici 27. kola 1. HNL. Pred svega stotinjak gledatelja aktivnije i organiziranije ušli su domaćini u utakmicu, međutim to nije rezultiralo i kvalitetnim prilikama za gol.

Gosti su se dobro branili, a u sjajnom izdanju bio je vratar Karlovčana Lovrić, koji je u nekoliko navrata u prvom dijelu sjajno reagirao, zaustavivši udarce Zahore i Komorskog.

U drugom poluvremenu nastavila se inicijativa domaćina, kao što su se i nastavila izvanredne reakcije vratara gostiju. Posebice se to odnosi na situaciju iz 56. minute, kada je Musa pucao s desetak metara, a Lovrić zaslužio epitet igrača utakmice. Posljednju izgledniju priliku za gol imali su igrači Lokomotive u 62. minuti kada je Batarelo glavom prenio loptu nakon ubačaja, a Karabatić je za centimetar bio kratak na drugoj stativi.

Do kraja utakmice još su Karlovčani zaprijetili iz kontranapada preko Štefančića, ali nije se najbolje snašao najbolji igrač Lušićeve momčadi. Ovim remijem Lokomotiva je ostala na 14. mjestu ljestvice, približivši se trinaestoplasiranom Zagrebu na samo dva boda, dok je Karlovac preskočio Rijeku na šestom mjestu.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.