Sport

Nogomet, 1. Bundesliga

Nadređeni opomenuli "Petrićeve" policajce

Nadređeni opomenuli

Dvojica policajaca i njihova kolegica zadobili su opomenu od nadređenih zbog zaustavljanja autobusa s nogometašima HSV-a kako bi uzeli autogram Mladena Petrića

Rasplet je to priče s početka travnja na koju je ukazao neimenovani savjesni građanin koji je podnio prijavu protiv policijske patrole koju su sačinjavala dvojica muškaraca i jedna žena zbog toga što su spomenuti zlouporabili ovlasti zbog kojih im je prijetila čak i trogodišnja zatvorska kazna.

Doduše, teško je vjerovati da su pod pojmom ''zloupotreba ovlasti'' zakonodavci imali na umu ovakav slučaj, budući da hrvatski nogometaš u svakom slučaju nije bio maltretiran, već je uživao u trenutku.

Trojac je, podsjetimo, zaustavio autobus koji je vozio igrače s utakmice protiv Hoffenheima. Nakon razgovora s policajcima trener HSV-a Michael Oenning je zatražio Petrića da izađe iz autobusa, a kad je hrvatski reprezentativac to i napravio, dočekalo ga je iznenađenje. Policajka iz patrole se predstavila kao njegova velika obožavateljica i zatražila ga autogram i zajedničku fotografiju.

Dakako, Petrić je tom prilikom ispunio sve zahtjeve za autograme i fotografiranje, a policijskim službenicima uz uspomenu na događaj ostala je sada i samo opomena od nadređenih da takvo što ne ponavljaju...


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.