Sport

Nogomet, 1. Bundesliga

Petrić i HSV odgodili pregovore oko produljenja

Petrić i HSV odgodili pregovore oko produljenja

Hrvatski nogometni reprezentativac Mladen Petrić (30) i HSV odgodili su pregovore oko produljenja ugovora do daljnjega, objavio je hamburški klub na svojoj internetskoj stranici.

Podsjećamo, aktualni ugovor Petrića za HSV veže do 30. lipnja 2012. godine, a posljednjih tjedana u njemačkim se medijima intenzivno spominjalo kako su pregovori oko produljenja u tijeku i kako se očekuje da bi moglo doći do dogovora. Na kraju su isti privremeno obustavljeni, na suglasnost obaju strana.

- Razgovarali smo u vrlo opuštenoj atmosferi i razmijenili ideje. Želim ovako važnu odluku o nastavku svoje karijere donijeti u miru i bez ikakvog pritiska. U prikladno vrijeme opet ćemo zajedno sjesti za stol. Trenutno se veselim novoj sezoni - rekao je Petrić.

- Voljeli bismo produljiti ugovor s njim sada, ali prihvaćamo da si želi uzeti vremena za odluku. Mladen i dalje ostaje važan igrač za nas - komentirao je stav hrvatskog napadača sportski direktor HSV-a Frank Arnesen, na kojeg se nadovezao i trener Michael Oenning.

- Možda je ovo Mladenov posljednji ugovor, kojim će zaključiti svoju profesionalnu karijeru. Naravno da želi o tome razmisliti. Nadam se da će još dugo ostati u HSV-u. Svi smo svjesni njegove važnosti za momčad - dodao je Oenning.

Boje HSV-a Petrić brani od 2008. godine kada je stigao iz Borussije Dortmund. U tom je periodu u 73 bundesligaška nastupa zabio 31 gol.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.