Sport

Nogometni mercato

Sunderland kreće u akciju doveđenja Kranjčara, ali na posudbu

Sunderland kreće u akciju doveđenja Kranjčara, ali na posudbu

Menadžer Sunderlanda Steve Bruce sprema se poslati ponudu za hrvatskog nogometnog reprezentativca Niku Kranjčara nakon što mu je vrlo vjerojatno propao pokušaj dovođenja Cityjevog Craiga Bellamyja.

Menadžer Bruce će navodno ponuditi čelnicima kluba s White Heart Lanea da dovedu Kranjčara na cijelogodišnju posudbu, kako bi pokušali ispuniti zacrtani cilj ove sezone - Top 10 u Premiershipu. Transfer Bellamyja najvjerojatnije se neće ostvariti jer Velšanin traži nevjerojatnih 80 000 funti tjedno za svoje usluge. Za primjer uzmimo samo Modrića koji u Tottenhamu prima nešto manju plaću, a igra konstantno za razliku od Bellamyja koji se ne uklapa previše u planove Roberta Mancinija.

- Čini se da će teško moći platiti Bellamyja, tako da će Bruce zasigurno posegnuti za Kranjčarom, jer vjeruje da je on tip igrača koji čini razliku na terenu - rekao je izvor blizak Sunderlandu za Goal.com.

Sunderland već jedno dulje vrijeme promatra Kranjčara i želi ga vidjeti u svojim redovima, a posebno nakon fantastičnog pogotka prošle sezone u 2-1 pobjedi Tottenhama na White Heart Laneu.

Bruce ima vrlo dobre odnose s menadžerom "spursa" Harryjem Redknappom, kao i predsjednik Sunderlanda Niall Quinn sa predsjednikom Tottenhama Danielom Levyjem pa se očekuje da neće biti previše problema ako će Kranjčar biti zainteresiran za prelazak na "stadion svjetlosti".

Iako bi ga Tottenham najradije prodao, kako bi Redknapp mogao dovesti još neko pojačanje, menadžer Bruce će ipak pokušati dovesti Kranjčara na posudbu kako bi mu ostalo dodatnih financijskih sredstva za dovođenje novih igrača uoči početka nove sezone.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.