Sport

Nogometni mercato

Moyes želi Vidu u Sunderlandu

Moyes želi Vidu u Sunderlandu

Andrej Kramarić je dolaskom u Leicester City postao 23. hrvatski nogometaš koji je nastupao u elitnom rangu engleskog nogometa. Igor Štimac, Slaven Bilić, Alen Bokšić, Aljoša Asanović, Davor Šuker, Mario Stanić, Igor Bišćan, Boško Balaban pa zatim Niko Kranjčar, Eduardo, Vedran Ćorluka, Dejan Lovren ili Luka Modrić samo su neki od njih, a ukoliko dođe do željenog transfera, Domagoj Vida (27) bi mogao postati 24. Hrvat u Premiershipu.

Naime, za defanzivca Dinamo Kijeva je interes već ranije pokazao Bešiktaš, a sada bi ga David Moyes rado vidio u Sunderlandu, pišu engleski mediji. Škot je čak 11 godina vodio Everton da bi nakon toga imao dvije neslavne epizode, prvu u Manchester Unitedu, a zatim i u Real Sociedadu. Moyes se vratio na Otok i slaže momčad za nadolazeću sezonu.

Sunderland je ovog ljeta već ostao bez Wesa Browna, Sebastiana Coatesa i Santiaga Verginija pa su se okrenuli novim rješenjima, a pošto Vida igra na poziciji stopera, kao i na poziciji beka, Moyes ga vidi kao idealno rješenje za zadnju liniju 'crnih mačaka'.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.