Sport

Nogomet, Liga prvaka

Ibrahimović: Pozdravit ću Guardiolu na San Siru

Ibrahimović: Pozdravit ću Guardiolu na San Siru

Švedski nogometaš talijanskog prvaka Milana Zlatan Ibrahimović rekao je da neće imati nikakvih problema pozdraviti bivšeg trenera Josepa Guardiolu, u utakmici 5. kola Lige prvaka, iako je u svojoj autobiografiji oštro po njemu "raspalio".

Svima koji prate nogomet poznato je da su Šveđanin i aktualni trener Barcelone imali jako loš odnos za vrijeme Ibrahimovićeva boravka u Kataloniji (2009-2010). Sve o tom odnosu Ibrahimović je odlučio podijeliti s javnosti u svojoj autobiografiji koja će izaći krajem mjeseca, a u kojoj navodno govori da Guardiola "nema muda" i da se "usrao" u susretu Lige prvaka prije dvije sezone kada je milanski Inter izbacio Barcelonu u polufinalu istog natjecanja.

Guardiola je mirno primio vijest da ga je Ibrahimović u svojoj autobiografiji napao govoreći da mu zahvaljuje na vremenu provedenom u Kataloniji.

- Kako ću reagirati kad Guardiola dođe na San Siro? Pozdravit ću ga. Nakon toga ćemo vidjeti koja će biti njegova reakcija - rekao je za La Gazettu dello Sport Šveđanin.

Ibrahimović je propustio prvi susret ova dva klub na Nou Campu (2-2) zbog ozljede gležnja.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.