Sport

Nogomet, 1. Bundesliga

Fink: Petrić ne igra protiv Hoffenheima, Iličević na klupi

Fink: Petrić ne igra protiv Hoffenheima, Iličević na klupi

Trener nogometaša HSV-a Thorsten Fink potvrdio je kako u nedjeljnoj utakmici protiv Hoffenheima u 13. kolu Bundeslige ipak neće računati na hrvatskog napadača Mladena Petrića. Naš veznjak Ivo Iličević će biti u kadru.

Petrić je, podsjetimo, krajem prošlog mjeseca ozlijedio list lijeve noge. Iako su vijesti iz Hamburga ovaj tjedan govorile kako je dobio zeleno svjetlo za povratak punim treninzima i kako će biti u konkurenciji za nastup protiv Hoffenheima, od toga ipak neće biti ništa.

- Mladen će se tek u ponedjeljak vratiti punim treninzima. Dotad će nastaviti raditi s kondicijskim trenerom Markusom Güntherom. Ivo Iličević je ponovno spreman, ali će za početak biti na klupi - prenosi Finkove riječi Hamburger Morgenpost.

Podsjećamo, Iličević je također stradao krajem prošlog mjeseca kada je na prvom treningu pod Finkovim vodstvom ozlijedio bedreni mišić lijeve noge. Samo dva dana prije toga ubilježio je prvi i zasad jedini nastup za HSV nakon dolaska iz Kaiserslauterna. Novom je klubu svojim pogotkom donio pobjedu u gostima kod Freiburga (2-1) u 9. bundesligaškom kolu.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.