Sport

Nogomet, Liga prvaka

Sahin: Važna utakmica za mene jer sam odigrao 90 minuta prvi put u 6 mjeseci

Sahin: Važna utakmica za mene jer sam odigrao 90 minuta prvi put u 6 mjeseci

Utakmicu 5. kola skupine D nogometne Lige prvaka protiv zagrebačkog Dinama na Santiago Bernabeuu trener "kraljevskog kluba" Jose Mourinho iskoristio je kao priliku da pruži priliku igračima koje nije puno koristio ove sezone.

Među njima bili su turski veznjak Nuri Sahin i vratar Antonio Adan. Dok je Sahin zbog ozljede koljena propustio dosadašnji dio sezone, pa tako i utakmice dodatnih kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2012. godine protiv Hrvatske, Adan dobiva minute na kapaljku kraj neprikosnovenog Ikera Casillasa i ovo mu je bio prvi ovosezonski nastup.

- Ovo je važan dan za mene jer sam odigrao 90 minuta po prvi put u šest mjeseci. Nisam još 100% spreman i moram raditi naporno i popraviti svoj nogomet. Priznajem da nisam igrao dobro večeras. Moram igrati više. San je svakoga klinca igrati za Real pa tako i za mene - rekao je Sahin nakon utakmice koju je Real dobio sa 6-2.

- Šteta što smo primili dva gola iz dvije pogreške. Nisam posve sretan zbog toga. Real je ispunio svoj cilj večeras (prvo mjesto u skupini, op.a.) i trener nam je čestitao. U prvom dijelu pružili smo spektakularnu predstavu. Igrali smo ozbiljnu utakmicu i koncentrirali se od prve minute. Zahvalni smo Mourinhu što računa na sve nas u ovakvim utakmicama - komentirao je za službenu web-stranicu Reala 24-godišnji Adan.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.