Sport

Nogomet, Premiership

Drogba: Odradit će ugovor s Chelseajem do kraja

Drogba: Odradit će ugovor s Chelseajem do kraja

Napadač nogometaša Chelseaja Didier Drogba opovrgnuo je medijske špekulacije kako će zajedno s Alexom i Nicolasom Anelkom zatražiti transfer iz kluba u siječanjskom prijelaznom roku.

Nakon što je menadžer Chelseaja Andre Villas-Boas potvrdio kako su Alex i Nicolas Anelka službeno zatražili stavljanje na transfer-listu kako bi u siječanjskom prijelaznom roku pronašli klub u kojem će više igrati, mediji na otoku počeli su špekulacije da je sljedeći na tom popisu Didier Drogba. Međutim, stasiti Bjelokoščanin odbacio je takve navode.

- Uvijek sam govorio da ću poštivati svoj ugovor s Chelseajom do samog kraja i sada to još jednom potvrđujem. U ovom trenutku moj uguvor s klubom vrijedi do 2012. godine i što se mene tiče do tada ću biti član Chelseaja. Uostalom, u ovom trenutku nisu važni moji osobni stavovi nego dobrobit kluba. Važno je da se vratimo u borbu za naslov prvaka. Nismo dobro igrali u nekoliko utakmica, ali nakon pobjede na Newcastleom porastao je moral cijeloj momčadi - izjavio je za Canal+ nakon pobjede u Newcastleu Didier Drogba.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.