Sport

Tenis

Nadal: Razmišljao sam da predam meč

Nadal: Razmišljao sam da predam meč

Zbog bolova u tetivi koljena desne noge španjolski tenisač Rafael Nadal razmišljao je da preda meč 1. kola Australian Opena protiv Amerikanca Alexa Kuznjecova.

Otkrio je to svjetski broj 2 i pobjednik prvog Grand Slam turnira godine iz 2009. godine na press-konferenciji nakon susreta u kojem je ostvario laku pobjedu 6-4, 6-1, 6-1.

- Sjedio sam na stolcu u hotelu i osjetio sam kao da je nešto puknulo u koljenu, zaista čudno. Ustao sam i koljeno mi je bilo nekako čudno. Pomicao sam nogu par puta i pokušavao vratiti osjećaj. Nakon drugog pomicanja koljeno je ostalo potpuno ravno uz nevjerojatnu bol. Nisam ga uopće mogao pomaknuti. Nisam bio 100% siguran hoću li uopće imati priliku zaigrati - objašnjavao je Nadal nakon plasmana u 2. kolo.

Na kraju se Nadal ipak odlučio zaigrati nakon što magnetska rezonanca nije pokazala veća oštećenja koljena.

- Započeo sam s malo straha i nervoze jer sam bio zaista razočaran jučer. Ali nakon prvih deset gemova započeo sam igrati u normalnim uvjetima. Najbolja stvar je što sam dobro osjećao koljeno. Zaista ne razumijem zašto se sve dogodilo, ali sretan sam što sam bio spreman za igru i što sam odigrao fantastičan meč.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.