Sport

Nogomet, Premiership

Dalglish oštro kritizirao igrače nakon poraza od Boltona

Dalglish oštro kritizirao igrače nakon poraza od Boltona

- Neće biti ovdje još dugo ako je to način na koji misle igrati - bjesnio je menadžer Liverpoola Kenny Dalglish nakon 3-1 gostujućeg subotnjeg poraza od Boltona u sklopu 22. premierligaškog kola.

Posebno je škotskog stručnjaka zabolio stav njegovih igrača.

- Očekujemo puno viši standard od ovoga. Možemo govoriti da im je pozornost odvratila utakmica u srijedu, ali svaka je utakmica velika utakmica za nas.

Liverpool u srijedu na Anfieldu brani 1-0 prednost u uzvratnoj utakmici polufinala Carling Cupa protiv Manchester Cityja, ali Dalglish kaže da mu je bilo neugodno gledati kako momčad koja se bori za premierligaški opstanak ponajprije zalaganjem nadmašuje njegove pulene.

- Ako misle da tako mogu pomicati kazaljke sata naprijed i natrag, to neće onda činiti u ovom klubu. Ako će tako biti, u redu, ali neće to puno ponavljati u crvenoj majici jer mi to nećemo trpjeti. Poštovanje je velik dio poštenog kluba i ako nemaju to poštovanje prema drugim klubovima, a ponajprije ovom klubu, onda su u nevolji.

- Najviše sam razočaran što mislim da uopće nismo bili spremni za utakmicu. Mislim da pristup nije bio ispravan. Način na koji smo pristupili našem poslu nije bio pravi - zaključio je Liverpoolov strateg nakon utakmice u kojoj je Bolton ostvario tek drugu ovosezonsku domaću pobjedu, prvu nakon listopada prošle godine kada su savladali Stoke 5-0.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.