Sport

Nogomet, Premiership

Dalglish: Carroll je zaslužio zabiti ovaj gol

Dalglish: Carroll je zaslužio zabiti ovaj gol

Čak 517 minuta Andy Carroll, nogometaš Liverpoola, nije zabio pogodak, a onda je ipak pronašao idealan trenutak za to. U nadoknadi je slomio domaćina Blackburn i donio svom Liverpoolu pobjedu od 3-2.

Bila je to utakmica 33. kola engleskog Premiershipa i prva pobjeda kluba s Anfielda nakon tri poraza i remija u prvenstvu. Inače, veliki dio utakmice je Liverpool odigrao s igračem manje, a u smiraju utakmice je Carroll odličnim udarcem glavom završio lijepu akciju za tri boda Dalglishove momčadi.

Za Carrolla je to četvrti pogodak u 31 utakmici ove sezone u Premiershipu.

- Ako je netko zaslužio taj gol, to je Carroll. Momak stvarno mnogo radi i vrijedan je. Trudi se krenuti sa serijom pogodaka i zbog toga je ovaj kasni gol, koji nam je donio toliko radosti, bio potreban baš njemu - rekao je trener Kenny Dalglish o igraču kojeg je klub platio 35 milijuna engleskih funti i doveo iz Newcastlea.

- Ne postoji kod Andyja nikakav poseban problem. Niti fizičke prirode, niti psihičke. Jednostavno, nije ga išlo, a sada će ga valjda krenuti. Zaslužio je ovo zbog svog truda - zaključio je trener.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.