Sport

Nogomet, 1. Bundesliga

Oglašena zvona za uzbunu u Bayernu

Oglašena zvona za uzbunu u Bayernu

Nakon nove blijede partije njemačkog nogometnog velikana Bayern Münchena (0-0 na gostovanju kod fenjeraša Freiburga u 22. kolu Bundeslige, op.a.), iz klupskih redova stižu upozorenja.

Bayern je tako pao na treće mjesto iza Borussije Mönchengladbach, a zaostatak za aktualnim prvakom Borussijom Dortmund narasao je na velika četiri boda.

- Igra iz prvog poluvremena više se ne smije ponoviti. To se mora reći. Pokazali smo premalo želje za trčanjem i bili smo prepasivni. Kada imate četiri boda zaostatka za vodećim, više ne odlučujete sami o sudbini. Imali smo sve u svojim rukama do ove utakmice i to je vrlo razočaravajuće. Ako želimo biti prvaci, ne smije nam se ponoviti izdanje iz Freiburga - komentirao je kapetan Bayerna Philipp Lahm.

Sportski direktor Bayerna Christian Nerlinger nije skrivao razočaranje nakon susreta u kojem je posljednjeplasirani Freiburg uputio više udaraca prema suparničkom golu (12-7).

- Zvona za uzbunu moraju se oglasiti. Moramo se u sljedećim danima i tjednima prezentirati potpuno drugačije, inače će se borba naslov voditi između Dortmunda i Mönchengladbacha. Moramo pod hitno promijeniti neke osnovne stvari, inače će to biti razočaravajuća sezona - izjavio je Nerlinger.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.