Sport

Nogomet, Bundesliga

Bundesliga: HSV kod Wolfsburga s potpuno izmijenjenom momčadi

Bundesliga: HSV kod Wolfsburga s potpuno izmijenjenom momčadi

Nakon domaćeg poraza od Freiburga 3-1 u posljednjem bundesligaškom kolu trener nogometaša HSV-a Thorsten Fink najavio je brojne izmjene u početnom sastavu za gostovanje kod Wolfsburga.

Domaći poraz od jednog od izravnih konkurenata u borbi za opstanak u Bundesligi spustio je HSV na svega dva boda više upravo od Freiburga koji se još uvijek nalazi u "drugoligaškoj" zoni.

Trener momčadi iz Hamburga Thorsten Fink, očekivano nezadovoljan kako su odigrali prvotimci, najavio je pet do šest izmjena u početnoj postavi na gostovanju kod zahuktalog Wolfsburga koji je vrlo dobrom učinku na svom terenu pridodao i pobjedu u gostima kod Nürnberga u prošlom kolu. Poziciju u veznom redu izgubiti će Ivo Iličević, dok je mjesto Mladena Petrića i dalje zacementirano.

- Odlučio sam se za starije igrače od kojih očekujem da ponesu teret teških utakmica do kraja sezone. Potrebni su mi nogometaši s iskustvom - poručio je Fink.

Po odsluženoj suspenziji zbog žutih kartona u sredinu obrane vraća se kapetan Heiko Westermann, Dennis Aogo će zauzeti mjesto na lijevoj strani zadnjeg reda, a u napadu će uz Mladena Petrića priliku dobiti Šveđanin Marcus Berg ispred Tolgaya Arslana.

Marcell Jansen i Tomas Rincon u veznom će redu uzeti pozicije Ivi Iličeviću i Robertu Tescheu, dok bi na desnom krilu Jacopo Sala trebao odmijeniti Turčina Gökhana Törea.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.