Sport

Nogomet, 1. Bundesliga

Perišić se ozlijedio protiv Wolfsburga, upitan za Bayern

Perišić se ozlijedio protiv Wolfsburga, upitan za Bayern

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić pružio je jako dobru igru u subotnjoj pobjedi dortmundske Borussije kod Wolfsburga 3-1 u 29. kolu Bundeslige, ali je u 69. minuti izašao iz igre šepajući.

Prvi puta od kraja listopada i ogleda sa Stuttgartom, Perišić je dobio mjesto u početnom sastavu Borussije u Bundesligi.

''Dobio je prednost pred Kevinom Großkreutzom i pružio je dojmljivu predstavu. Između ostalog, bio je i asistent Robertu Lewandowskom za prvi gol Borussije'', piše njemački Goal.com.

Nažalost, Perišić je zadobio ozljedu lista na utakmici.

- Ne znam koliko će mu vremena trebati za oporavak - veli trener aktualnog njemačkog prvaka Jürgen Klopp.

Borussia je pobjedom u subotu zadržala tri boda prednosti na vrhu ljestvice pred Bayernom, kojeg će ugostiti u srijedu. Upitno je hoće li Perišić biti spreman za najveću utakmicu sezone svog kluba.

Inače, ove sezone je 23-godišnji hrvatski reprezentativac odigrao 23 utakmice u Bundesligi, ali samo u trima ogledima svih 90 minuta. Zabio je pet golova uz jednu asistenciju. Ukupno je za ''žuto-crne'' upisao 35 nastupa u svim natjecanjima, uz 7 golova i četiri asistencije.

Jürgen Klopp je, najavljujući ogled s Bayernom, ponudio stav da niti eventualna pobjeda njegove momčadi ne bi riješila pitanje prvaka.

- Koliko ja znam, imamo još četiri utakmice nakon Bayerna. Dakle, to je još 12 bodova u igri, a nas nakon Bavaraca čekaju teški ispiti protiv Schalkea i Mönchengladbacha - rekao je Klopp.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.