Sport

Nogomet, 1. Bundesliga

Kicker: Slabe ocjene za hrvatske nogometaše

Kicker: Slabe ocjene za hrvatske nogometaše

Njemački Kicker je slabim ocjenama "nagradio" hrvatske nogometaše koji su sudjelovali u utakmicama 31. kola njemačke Bundeslige.

Mario Mandžukić je dobio ocjenu 3 za predstavu koju je ponudio u ogledu Wolfsburga i Augsburga. Inače, njegova je momčad taj meč na svom travnjaku izgubila s 2-1.

Još slabije je prošao Ivo Iličević koji je dobio ocjenu 4 za ono što je odigrao u ogledu Hamburga i Hannovera. Njegova je momčad, pak, ugrabila tri bitna boda i slavila s 1-0.

Da se može i gore od toga dokaz je Ivica Olić koji je do 61. minute igrao u meču Bayern - Mainz (0-0), kada ga je zamijenio Mario Gomez. Istovjetnu je peticu dobio Boris Vukčević u dresu Hoffenheima. Njegova je momčad kod Freiburga odigrala utakmicu bez pogodaka, a za domaćina je tek tri minute, bez ocjene, odigrao Ivan Santini.

Nije bio ocijenjen niti Mato Jalalo koji je na utakmici Borussije i Kölna, u Mönchengladbachu, na travnjak ušao u 77. minuti.

Spomenimo da je bosanski nogometaš Vedad Ibišević nagrađen ocjenom 3 za predstavu u utakmici Stuttgart - Werder, gdje je njegova momčad, domaćin, slavila s 4-1.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.