Sport

Nogomet, Liga prvaka

Heynckes: Moji igrači znaju da će zabiti u Madridu

Heynckes: Moji igrači znaju da će zabiti u Madridu

Trener Bayerna Jupp Heynckes emitirao je veliku dozu optimizma nakon pobjede njegovog sastava u Münchenu protiv Real Madrida 2-1 u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka.

- Nije lako pobijediti Real Madrid. Željeli smo igrati s puno strasti i žara svih 90 minuta i tako je i bilo. Vrlo sam zadovoljan s predstavom moje momčadi tijekom svih 90 minuta. Nakon što je Real izjednačio, pokazali smo snagu karaktera - zborio je 66-godišnji trener Bavaraca, koji je 1998. godine s Real Madridom osvojio Ligu prvaka. No, tada je zbog loših rezultata u prvenstvu, tek četvrtog mjesta s 11 bodova zaostatka za prvakom Barcelonom, dobio otkaz u Madridu nakon samo jedne sezone na klupi ''kraljeva''.

- Moramo i u uzvratnoj utakmici u srijedu u Madridu odigrati na naš način, onako kako Bayern igra. Moji igrači znaju da će zabiti gol u Madridu. Važno je jedino da uspostavimo pravu ravnotežu između igre u napadu i obrani - veli Heynckes.

Bayernov veznjak Bastian Schweinsteiger, koji još uvijek nije uhvatio optimalnu fizičku spremu nakon pauze zbog ozljede stopala, nije dobro reagirao na zamjenu u 61. minuti...

- Moji igrači nikada nisu sretni kada ih izvadim iz igre. Moram živjeti s time. Bastian je odigrao dobro. Neka odigra još sat vremena u subotu protiv Werdera i u Madridu ćete opet vidjeti onog starog Schweinsteigera - zaključio je Heynckes.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.