Sport

Nogomet, Primera

Primera: Osasuna i Malaga bez pobjednika

Primera: Osasuna i Malaga bez pobjednika

Nogometaši Osasune i Malage podijeli su bodove odigravši 1-1 u posljednjoj utakmici 35. kola prve španjolske lige.

U utakmici u kojoj su gosti iz Malage imali blagu terensku nadmoć, domaćin može biti sretniji osvojenim bodom iako je bio u situaciji uzeti i sva tri.

Naime, povela je Osasuna, nakon što je prvo poluvrijeme završilo bez golova, u 53. minuti utakmice preko Nina, ali je do kraja susreta Malaga bila ta koja je kontrolirala ritam, a do izjednačenja je došla manje od 15 minuta nakon primljenog pogotka.

Santi Cazorla pogodio je za konačnih 1-1 i bod kojim se Malaga približila Valenciji u utrci za trećim mjestom koje izravno vodi u Ligu prvaka. Upravo će se Malaga i Valencia idućeg vikenda sastati u Andaluziji i možda odlučiti tko će izravno u Ligu prvaka, a tko će se još boriti za istu. Istovremeno se Malaga udaljila na tri boda od Levantea i četiri od Athletic Bilbaa i Atletico Madrida koji napeto čekaju priliku da uskoče na "vlak" za Ligu prvaka.

Osasuna je, pak, bodom pretekla Sevillu na osmom mjestu prvenstvene ljestvice, te ju sada samo bod dijeli od Athletico Bilbaa koji drži posljednje mjesto za Europa ligu.

Primera, 35. kolo:

Osasuna - Malaga 1-1 (Nino 53 / Cazorla 67)


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.