Sport

Nogomet, Liga prvaka

Terry: Oprostite, pogriješio sam

Terry: Oprostite, pogriješio sam

John Terry javno se ispričao menadžeru Chelseaja Robertu Di Matteu i sugiračima zbog crvenog kartona kojeg je dobio u uzvratnoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka protiv Barcelone na stadionu Camp Nou.

Terry je u 37. minuti ogleda bio isključen, jer je koljenom udario Alexisa Sancheza u butni mišić, dok se igra odvijala daleko od njih. Iako je Barcelona nedugo nakon toga povela s 2-0, Chelsea je do kraja uspio izvući 2-2, pa je nakon londonske pobjede 1-0 izborio finale u kojem će 19. svibnja igrati protiv Bayerna u Münchenu.

- Želim reći koliko mi je žao zbog mog postupka, što sam stavio suigrače i menadžera u onako tešku situaciju u ranoj fazi tako važne utakmice. Odmah nakon utakmice sam se ispričao treneru, suigračima i svima u klubu. Dovoljno sam iskusan da znam kada sam pogriješio, a u utorak sam očigledno napravio veliku pogrešku. Žao mi je zbog toga i dužan sam to javno reći zbog naših navijača - poručio je Terry, te nastavio.

- Ono što su moji suigrači napravili nakon mog isključenja, rezultat koji su ostvarili i način na koji su do njega došli, jedna je od najvećih stvari koju sam ikada vidio u Chelseaju otkad sam njegov član. Ne samo zbog rezultata, već i zbog načina na koji smo stigli do njega. U trenucima kada se činilo da je sve krenulo po zlu, kada smo igrali s igračem manje protiv jedne od najboljih momčadi svih vremena, momci su odigrali nevjerojatnu partiju. Jako sam ponosan zbog toga na njih. Ova momčad je zaslužila odigrati finale Lige prvaka - zaključio je Terry.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.