Sport

Nogomet, Premiership

Djibril Cisse prijeti Cityju: Dolazimo po bod za ostanak

Djibril Cisse prijeti Cityju: Dolazimo po bod za ostanak

Francuski napadač engleskog Premierligaša QPR-a, Djibril Cisse, uvjeren je da će njegova momčad izbjeći ispadanje u niži rang natjecanja, iako u posljednjem kolu gostuje kod vjerojatno novog prvaka - Manchester Cityja.

Bod bi u posljednjem kolu na Etihadu bio dovoljan da momčad Marka Hughesa osigura ostanak u Premier ligi, ali bi to istovremeno značilo da će, ukoliko United pobjedi Sunderland, City ostati bez naslova koji im je nakon 44 godine nikad bliže.

Cisse, strijelac pobjedničkog pogotka u prošlom kolu protiv Stoke Cityja (1-0), u pretposljednjoj minuti dvoboja, uvjeren je da njegova momčad može iznenaditi City i uzeti toliko željeni bod na Etihadu.

- Sve ovisi o nama. Morat ćemo posao dovršiti protiv Cityja. Znamo da je to težak zadatak, ali možemo ga ispuniti - rekao je kontroverzni Francuz za talkSPORT.

- Nismo jedna od momčadi koja će samo čekati kiks drugih momčadi. Idemo tamo po bod. Moramo samo biti koncentrirani na ono što nama treba - zaključio je.

QPR trenutno zauzima 16. mjesto s dva boda više od zone ispadanja, odnosno Boltona. Cisse je u dosadašnjih sedam utakmica za QPR postigao pet pogodaka, ali istovremeno zaradio dva crvena kartona zbog svog čudnovatog karaktera.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.