Sport

Tenis

Roland Garros: Martić protiv Bartoli na Suzanne Lenglenu

Roland Garros: Martić protiv Bartoli na Suzanne Lenglenu

Najbolja hrvatska tenisačica Petra Martić u srijedu će protiv osme tenisačice na svijetu, Francuskinje Marion Bartoli, odigrati meč 2. kola Roland Garrosa.

Organizatori su taj meč postavili na Suzanne Lenglen stadionu i to kao treći od 11 sati. Prije najbolje hrvatske i francuske tenisačice na tom će terenu igrati Novak Đoković i Blaž Kavčič, odnosno, Mathilde Johansson i Petra Četkovska.

Podsjetimo da su u karijeri Martić i Bartoli igrale jednom i to ove godine, također u Parizu. U pitanju je bio dvoranski turnir, a Bartoli je pobijedila 7-5, 6-1.

Drugi preostali hrvatski predstavnik u pojedinačnoj konkurenciji, Marin Čilić, će igrati na terenu broj 7 protiv Španjolca Juana Carlosa Ferrera. Taj je meč drugi nakon 11 sati, a prije hrvatsko-španjolskog obračuna na tom terenu će igrati Dominika Cibulkova i Vania King.

Čilić i Ferrero su igrali jednom u karijeri, 2009. godine u Cincinnatiju, a hrvatski je tenisač tada slavio sa 6-3, 6-4.

U srijedu će na teren i Darija Jurak zajedno sa svojom partnericom u igri parova, Njemicom Kristinom Barrois. Suparnice su im druge nositeljie Roland Garrosa, Slovenka Katarina Srebotnik i Čehinja Kveta Peschke.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.