Sport

Nogomet, Euro 2012

Chiellini se vratio treninzima, De Rossi možda zaigra protiv "elfa"

Chiellini se vratio treninzima, De Rossi možda zaigra protiv

Talijanski izbornik Cesare Prandelli ima nekoliko muka uoči polufinalnog ogleda na Europskom nogometnom prvenstvu. Suparnik "azzurrima" će u četvrtak biti favorizirana Njemačka.

Na utakmici protiv Engleske, koja je trajala 120 minuta i polufinale je Italija izborila nakon jedanaesteraca, ozlijedili su se Daniele De Rossi i Ignazio Abate. Prvi je ozlijedio bedreni mišić, dok je Abate izašao zbog muskulaturnih problema i obojica su pod tretmanom od tog ogleda.

Što će biti s njima saznat će se nešto više tijekom utorka, a glavni liječnik reprezentacije Enrico Castellacci je najavio:

- Obojica su pod velikim upitnikom. Nešto veće šanse za igru ima De Rossi, ali upitnici su i dalje prilično veliki kraj oba imena. Imamo još dan i pol, pa ćemo vidjeti.

Bolja je vijest za Prandellija ona koja govori da se glavni obrambeni igrač Giorgio Chiellini vratio treninzima. Ozljeda bedrenog mišića je donekle sanirana i iako nije trenirao pod punim intenzitetom, njegove šanse za nastup protiv Njemačke su velike.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.