Sport

Nogometni mercato

Mladen Petrić blizu španjolske Malage

Mladen Petrić blizu španjolske Malage

Prema informacijama nekoliko nogometnih portala, hrvatski napadač Mladen Petrić uskoro bi trebao postati član bogatog španjolskog prvoligaša Malage.

Petrić je po isteku ugovora s HSV-om napustio tu njemačku momčad, a prije mjesec dana je u razgovoru za Totalsport poručio kako je njegova sljedeća destinacija Španjolska. U srijedu su se s raznih strana počele pojavljivati informacije koje tome idu u prilog.

Francuski football.fr, zatim engleski transfermarket.com, te njemački transfermarkt.de, donose vijest kako je Mladen Petrić odlučio o nastavku karijere, te kako će vrlo skoro biti objavljeno da je sve dogovorio sa španjolskom Malagom.

- Odlučio sam - kratko je potvrdio hrvatski napadač.

Malaga je u prošloj sezoni po prvi puta u svojoj povijesti izborila 4. mjesto u Primeri, te osigurala kvalifikacije za Ligu prvaka. Kako je karijeru odlučio okončati nizozemski napadač Ruud Van Nistelrooy, dok se cijelu sezonu s ozljedama mučio Julio Baptista, logično je da Malaga u sezoni u kojoj ju uz nacionalno prvenstvo očekuju i europske utakmice, svoje redove želi dodatno popuniti provjerenim napadačkim opcijama. U tu svrhu dolazak 31-godišnjeg Petrića za kojeg ne moraju platiti odštetu sigurno je dobar potez.

Talijanski mediji dosta su špekulirali o Petrićevom dolasku u Lazio kojeg je nedavno preuzeo još jedan Švicarac hrvatskih korjena Vladimir Petković, no čini se da Mladen karijeru nastavlja nešto južnije...


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.