Sport

Nogomet

Riquelme: Napuštam Boca Juniorse!

Riquelme: Napuštam Boca Juniorse!

U srijedu navečer po lokalnom vremenu, nakon što je s Boca Juniorsima izgubio finale Cope Libertadores, Juan Roman Riquelme objavio je da trenutačno napušta buenosaireški klub.

- Neću više igrati za Boca Juniorse. Prazan sam i osjećam da klubu više nemam što dati. Želim se dogledno vrijeme odmoriti od nogometa - izjavio je 34-godišnji vezni nogometaš koji je u najtrofejnijemu argentinskom klubu odigrao pet posljednjih godina.

Javnost je o napuštanju kluba izvijestio nakon razgovora s predsjednikom Boce Danielom Angelicijem. Pauzu od nogometa koju uzima opravdao je u više navrata zasićenošću. Prekid igračke karijere, međutim, nije dao naslutiti niti jednom riječju.

- Bilo mi je prekrasno u Boci. Moje se emocije prema klubu nisu promijenile. Navijač sam i zauvijek ću to ostati. Jednostavno, moj je put na La Bomboneri došao kraju.

- Samo se želim odmoriti, opustiti u društvu obitelji i prijatelja, ispeći dobar roštilj... I da, želim zamoliti svoje dijete da mi oprosti što još jednom nisam uspio osvojiti Copu Libertadores - kazao je nekadašnji reprezentativac koji je pri 153 nastupa za Bocu zabio 29 golova.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.