Sport

Nogomet, Premiership

Premiership: Jelavić 13. favorit za Zlatnu kopačku, Petrić 25.

Premiership: Jelavić 13. favorit za Zlatnu kopačku, Petrić 25.

Poznata britanska kladionica Ladbrokes izašla je s koeficijentima za najboljeg strijelca predstojeće premierligaške sezone. Najveći je favorit Sergio Agüero, dok su "crnim konjem" Ladbrokesovi analitičari proglasili - Mladena Petrića.

Proglasili su 31-godišnjega hrvatskog nogometaša Fulhama u Ladbrokesu najboljim izborom za hazardere. Postane li iduće sezone najbolji strijelac u Premiershipu, Ladbrokes će onima koji budu uplatili na njega za svaku uloženu funtu isplatiti dodatnih 66.

Ukupno na ljestvici iskusni hrvatski napadač, kojeg Ladbrokes predstavlja kao klasičnog realizatora koji je pri pet ovoljetnih nastupa u prijateljskim dvobojima zabio pet golova, zauzima 25. mjesto.

Na 13. je, s koeficijentom 26.00, Nikica Jelavić, hrvatski napadač Evertona, dok 18. mjesto (34.00) drži Edin Džeko iz Manchester Cityja.

Njegov suigrač u napadu, Argentinac Sergio Agüero, najveći je favorit za osvajanje nagrade s koeficijentom 8.00. Wayne Rooney je na drugom mjestu (9.00), a Robin van Persie i Fernando Torres dijele treće (11.00).


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.