Sport

Nogomet, Premiership

Martin Jol želi da Fulham produlji ugovor s Petrićem

Martin Jol želi da Fulham produlji ugovor s Petrićem

Mladen Petrić, 32-godišnji hrvatski nogometaš, vjerojatno je tijekom prošlog ljeta, kada je dolazio u londonski Fulham, zamišljao da će u svom novom klubu ostaviti i dublji trag.

Petrić je ove sezone upisao osamnaest nastupa u Premierligi, te je postigao pet pogodaka, no samo osam puta je startao u momčadi. Glavni krivac za to je sjajni Bugarin Dimitar Berbatov koji je u Fulham došao nešto kasnije od Petrića, ali mu i pritom oduzeo ulogu glavnog klupskog napadača.

Inače, s pet pogodaka je Petrić drugi klupski strijelac, iza bugarskog napadača koji je zabio trinaest.

Petrić je potpisao s londonskim klubom jednogodišnji ugovor, a trener Fulhama Martin Jol, koji je inače s njime radio ranije i u Hamburgu, je izjavio da mu je želja produljenje Petrićevog ugovora.

- Volio bih da Petrić ostane s nama. Nadam se da će se dvije strane naći u vlastitim potraživanjima i da će Petrić ostati u klubu i dalje. On je itekako dobar napadač, vrlo dobro to znam, ali ga je Berbatov potisnuo u laganu sjenu. No, on je i dalje sjajan strijelac, koji često koristi ukazano povjerenje - rekao je za londonski Chronicle Martin Jol.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.