Sport

Nogomet, Premiership

Jol: Petrić i Rodallega su odlični, ali trebam još napadača

Jol: Petrić i Rodallega su odlični, ali trebam još napadača

Po prvi put u svojoj karijeri, ovog je ljeta 31-godišnji hrvatski nogometaš Mladen Petrić došao na Otok, u engleski Premiership. Napustio je Hamburg i pojačao londonski Fulham.

U Fulhamu je Petrić, pak, zatekao dobro poznatog trenera Martina Jola koji ga je trenirao i ranije u Hamburgu. Inače, baš je nizozemski strateg kod uprave svog kluba inzistirao na Hrvatu poznavajući njegove kvalitete iz vremena dok su bili zajedno na sjeveru Njemačke.

- Je, Petrić je odličan napadač i znam da će nam itekako koristiti. I Rodallega je odličan, ali nama definitivno treba još kvalitetnih napadača - rekao je Jol nakon što je njegov klub pobijedio nižerazredni engleski klub Milton s 1-0 u utorak, u prijateljskom ogledu. U toj se utakmici pokazalo da Fulham ima određenih napadačkih slabosti.

- Sve je sasvim logično. Od siječnja, na ovamo, smo izgubili čak četiri napadača. Otišli su igrači kao Zamora ili Pogrebnjak, te takvo što treba kvalitetno nadoknaditi. Imamo, ponavljam, Petrića ili Rodallegu, ali treba mi još jedna ili čak dvije jake napadačke opcije - zaključio je Jol.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.