Sport

Nogomet, Premiership

Petrić: Sretan sam, stvarno smo bili dobri danas

Petrić: Sretan sam, stvarno smo bili dobri danas

Velikim je zadovoljstvom zračio hrvatski nogometaš Mladen Petrić nakon debija iz snova u Premierligi. Njegov je Fulham u 1. kolu pobijedio Norwich s 5-0, a 31-godišnji je napadač postigao dva pogotka i jednom asistirao.

- Iznimno sam sretan. Ne samo zbog svoje igre, već zato što smo imali nevjerojatan start što će biti iznimno bitno i za nastavak sezone - naglasio je Petrić.

- Svi smo odigrali vrlo dobru utakmicu. Branili smo se dobro, mislim da je Norwich imao samo jednu ili dvije prilike za pogodak. A uz to smo zabili pet golova što znači da smo stvarno bili dobri danas. Drago mi je da nismo primili gol, a posebno mi je drago što je Alex Kananiklic postigao svoj prvi pogodak. Sretan sam što sam mu asistirao, ali važnije od svega je da smo osvojili tri boda i da je cijela momčad odigrala dobro.

Osvrnuo se Petrić i na sjajnu atmosferu na Craven Cottageu koju je prvi put iskusio u dresu HSV-a u polufinalu Europa lige prije dvije godine.

- Navijači su bili odlični. Dobar je osjećaj bio imati ih na svojoj strani, za razliku od moga posljednjeg dolaska ovamo. Radujem se novoj utakmici na Cottageu.

Za kraj je Petrić poručio kako momčad ne smije upasti u euforiju nakon uvjerljivog ulaska u novu sezonu.

- Dala nam je ova pobjeda puno samopouzdanja, ali više bih volio da u sljedećih pet utakmica pobijedimo s 1-0 nego da nakon današnjih 5-0, sljedeći tjedan izgubimo. Jasno je da će sljedeći tjedan Manchester United biti veliki izazov i da nećemo moći odigrati svaku utakmicu kao danas. No, bila je ovo važna pobjeda i nadam se da možemo nastaviti tako.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.