Sport

Nogomet, Le Championnat

Lovren: Moram još raditi na fizičkoj spremi, nedostaje mi svježine

Lovren: Moram još raditi na fizičkoj spremi, nedostaje mi svježine

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren zabio je u subotu svoj treći pogodak otkako igra u Lyonovu dresu.

Doveo je svoju momčad u 1-0 vodstvo (završilo je 2-0) na domaćem travnjaku u utakmici petog kola Le Championnata protiv Korzikanaca zabivši glavom nakon kornera Greniera s lijeve strane. Omaleni meksički golman korzikanske momčadi Guillermo Ochoa, sjajan u refleksima ali jako ranjiv na kvalitetnim ubacivanjima, izašao je s gola i ostao prekratak. Lovren ga je nadvisio divovskim skokom i lijepo zakucao loptu u mrežu sa svega četiri metra udaljenosti.

- Moj gol? Skočio sam i zabio. To je moj posao kada su prekidi u pitanju. Bilo je to jako dobro ubacivanje Clementa Greniera. Kao i obično, njegove su lopte pola gola - rekao je 23-godišnji stoper koji je za Lyon odigrao prvu utakmicu od 28. travnja, kada se ozlijedio u finalnoj utakmici Francuskog kupa protiv trećeligaša Quevillyja.

- Sretan sam zbog nastupa i zbog pogotka, no još moram puno raditi na fizičkoj spremi. Nedostaje mi svježine. No, to je sasvim normalno kad ne igrate nogomet pet mjeseci - zaključio je Lovren.

Nakon lanjskih pogodaka Benfici u Ligi prvaka i Sochauxu u prvenstvu, bio je ovo treći Lovrenov pogodak u Lyonovu dresu.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.